Om minlillebutik


Minlillebutik blev etableret 2016 og har placering i Lønstrups skønne omgivelser ved vestkysten.

Med vores to butikker Clothes og Home Collection tilbyder vi et bredt udvalg fra populære brands

lige fra modetøj til ham og hende, samt skønt kvalitets interiør til hjemmet.


De to butikker ligger kun et stenkast fra hinanden (50 meter), og byder samtidig på en hyggelig gåtur igennem Lønstrups smukke by, med en hyggelig atmosfære af gamle bygninger og kreative kunstnere.


Sommeren er byens højdepunkt, hvor danskere fra hele landet og turister fra hele verdenen strømmer til Lønstrup, for at nyde stranden ved den friske vesterhavskyst og den skønne danske natur.


I højsæsonerne vil der i vores to butikker afholdes arrangemeter og kampagner,

der byder på hygge for hele familien. Vi kræser om detaljerne!


Hos minlillebutik  kræser vi om detaljerne og vores kunder.


Derfor tilbyder vi smuk indpakning af alle gaver, i sæsonens skønne farver når du køber i en af vores butikker eller her på webshoppen.


Indpakningen betaler du ikke ekstra for, der er en del af den service, som vi nyder at give til vores kunder.
Mød os i minlillebutik:Karen og Leo
De passionerede og glade Indehavere af minlillebutik. De vil ofte være at finde i både Home og Clothes butikkerne, når de ikke er i gardneriet eller ude at nyde Lønstrups skønne omgivelser.


Hanne (til venstre) og Juliane (til højre)
Hanne og Juliane står altid klar med et smil til at hjælpe dig i minlillebutik Home butik.  Hvor de har masser af viden om de produkter der er at finde i butikken. Så tøv ikke med at spørge dem til råds. 


Amanda (til venstre) og Charlotte (til højre)
Amanda og Charlotte har en stor passion fo tøj og styling og står klar til at hjælpe dig i minlillebutik Clothes butik, med at rådgive, inspirere og finde det helt rigtige outfit.


Iwan
Iwan er vores nyeste skud på stammen, og står klar til at rådgive og hjælpe i dig Home butikken.  En passionerede person, der tænker kreativt og ud af boksen.