Om minlillebutik


Minlillebutik blev etableret 2016 og har placering i Lønstrups skønne omgivelser ved vestkysten.

Med vores to butikker Clothes og Home Collection tilbyder vi et bredt udvalg fra populære brands

lige fra modetøj til ham og hende, samt skønt kvalitets interiør til hjemmet.


De to butikker ligger kun et stenkast fra hinanden (50 meter), og byder samtidig på en hyggelig gåtur igennem Lønstrups smukke by, med en hyggelig atmosfære af gamle bygninger og kreative kunstnere.


Sommeren er byens højdepunkt, hvor danskere fra hele landet og turister fra hele verdenen strømmer til Lønstrup, for at nyde stranden ved den friske vesterhavskyst og den skønne danske natur.


I højsæsonerne vil der i vores to butikker afholdes arrangemeter og kampagner,

der byder på hygge for hele familien. Vi kræser om detaljerne!


Hos minlillebutik  kræser vi om detaljerne og vores kunder.


Derfor tilbyder vi smuk indpakning af alle gaver, i sæsonens skønne farver når du køber i en af vores butikker eller her på webshoppen.


Indpakningen betaler du ikke ekstra for, der er en del af den service, som vi nyder at give til vores kunder.
Mød os i minlillebutikKaren og Leo
De passionerede og glade Indehavere af minlillebutik. De vil ofte være at finde i både Home og Clothes butikkerne, når de ikke er i gartneriet i Markusminde eller ude at nyde Lønstrups skønne omgivelser.


Hanne (til venstre) og Juliane (til højre)
Hanne og Juliane står altid klar med et smil til at hjælpe dig i både minlillebutik Home og Clothes.  Hvor de har masser af viden om de produkter der er at finde i butikken. Så tøv ikke med at spørge dem til råds. 


Charlotte 
Charlotte har en stor passion for tøj og styling og står klar til at hjælpe dig i minlillebutik Clothes butik, med at rådgive, inspirere og finde det helt rigtige outfit.


Connie
Connie står altid klar med et smil til at hjælpe dig i minlillebutik Home butik, hvor hun som butikschef kan rådgive og hjælpe dig når du besøger butikken.